ترشی بادمجان
خوردن ترشیجات در کنار غذا بسیار لذت بخش است و تهیه آن ها در خانه بسیار آسان است. با رعایت نکاتی می توانید با استفاده از این دستورها ترشی های خوشمزه ای تهیه کنید.
طرز تهیه ترشی بادمجان
بادمجان کبابی: 2کیلو
نمک : به میزان لازم
فلفل : نیم کیلو
سرکه : به مقدار لازم
سیر : چند حبه
خالواش و نعناع خشک : 4 قاشق غذاخوری
ابتدا بادمجان ها را روی آتش تنوری کرده، پوستش را کنده و خوب له کنید. بعد فلفل ها را کاملا ریز می کنیم و آبش را می گیریم و به بادمجان اضافه می کنیم. سیر را خرد کرده و نمک زده و در انتها خالواش، نعناع و سرکه را اضافه می نمائیم. این ترشی پس از دو روز قابل مصرف است.
منبع: سایت رستوران گردشگری ریژان