ترشی بادمجان

خوردن ترشیجات در کنار غذا بسیار لذت بخش است و تهیه آن ها در خانه بسیار آسان است. با رعایت نکاتی می توانید با استفاده از این دستورها ترشی های خوشمزه ای تهیه کنید.

طرز تهیه ترشی بادمجان

بادمجان کبابی: 2کیلو

نمک : به میزان لازم

فلفل : نیم کیلو

سرکه : به مقدار لازم

سیر : چند حبه

خالواش و نعناع خشک : 4 قاشق غذاخوری

ابتدا بادمجان ها را روی آتش تنوری کرده، پوستش را کنده و خوب له کنید. بعد فلفل ها را کاملا ریز می کنیم و آبش را می گیریم و به بادمجان اضافه می کنیم. سیر را خرد کرده و نمک زده و در انتها خالواش، نعناع و سرکه را اضافه می نمائیم. این ترشی پس از دو روز قابل مصرف است.

منبع: سایت رستوران گردشگری ریژان

یک پاسخ ارائه کنید