شامی رشتی با نخود و لپه

گیلانی ها از قدیم تا امروز قبل از ماه رمضان مواد شامی پوک رشتی رو آماده میکنن، فریز میکنن و هر شب سر سفره هاشون ازش استفاده میکنند.

طرز تهیه شامی رشتی با نخود و لپه

برای شروع مواد ساده و دردسترس زیر رو تهیه کنید؛

  • لپه ۱۰۰ گرم
  • گوشت گوساله ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • پیاز یک عدد کوچک
  • نمک و فلفل و زردچوبه

لپه رو ابتدا از شب قبل بخیسونید سپس به همراه یک لیوان آب و نصف پیاز بپزید تا بپزه و آبش کشیده شه.

گوشت رو هم به همراه یک و نیم لیوان آب و نصف دیگر پیاز و نصف قاشق چای خوری زردچوبه بپزید.

سپس جفتشون رو چرخ کنید.

گوشت رو خیلی چرخ نکنید تا پوره نشه اما لپه رو خوب له کنید.

اون یدونه پیاز رو هم همراه با این مواد چرخ کنید.

سپس مواد چرخ شده رو خوب با دست مخلوط کنید بهش نمک و فلفل بزنید و با یک عدد تخم مرغ هم بزنید.

سپس به شکل شامی درش بیارید و تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخش کنید.

حرارت اولش زیاد باشه بعد که شامی هارو چیدید متوسط باشه.

بعد حرارت رو کم نکنید چون شامی بوی روغن میگیره.

شامی آماده است و میتونید روی چند تا دستمال بزارید تا روغنش گرفته شه.

بعضی ها میزارین شامی پوک چند ساعت استراحت بکنه بعد سرخ شدن تا طعمش جا بی افته و بعد سرو کنند.

 

منبع: سایت گیلان فود

یک پاسخ ارائه کنید