گمج کباب
خورش گمج کباب از آن دسته خورش های لذیذ و مجلسی استان گیلان می باشد که با شنیدن نام آن ممکن است در انتظار یک نوع کباب باشید ولی نکته قابل توجهی که وجود دارد این است که ” گمج کباب ” نوعی خورش گیلانی می باشد که با استفاده از سبزیجات محلی همچون چوچاق تهیه می شود و برای سلامتی بدن بسیار مفید است. در پخت این غذا موادی همچون گردو آسیاب شده، پیاز، سبزی خرد شده، رب انار، آب انار ترش، فیله گوساله، نمک، فلفل و زردچوبه به کار میرود.
مواد لازم برای گمج کباب گیلانی
- گوشت بدون چربی و قورمه ای خرد شده :250 گرم
- پیاز نگینی شده :یک عدد
- پودر گردو :60 گرم
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری
- آب انار ترش :یک فنجان
- رب انار:2 قاشق غذاخوری
- سبزی شامل تره، جعفری و گشنیز خرد شده :یک فنجان
- آب :نصف لیوان
- روغن :به میزان لازم
- نمک :به میزان لازم
طرز تهیه گمج کباب گیلانی
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز های خرد شده را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.بعد گوشت خرد شده را داخل پیاز بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
بعد رب انار را به همراه رب گوجه فرنگی ، سبزی خرد شده ، پودر گردو، آب انار و مقداری نمک به گوشت اضافه کنید.
در آخر آب را هم داخل قابلمه بریزید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت پخته شود و آب آن کم شده باشد.
منبع : سایت تابناک