شیرینی

ترک حلوا

ترک حلوا

طرز تهیه ترک حلوا گیلان (حلوای محلی گیلان) ترک حلوا یا ترک ماه رمضان یکی از شیرینی‌های محلی در استان گیلان است. مواد لازم ترک حلوا گیلان: آب: ۴ پیمانه آرد نان: ۱ پیمانه پودر

1401-10-21
حلوای رقایب

حلوای رقایب

رقایب حلوا یکی از حلواهای شهر رشت در استان گیلان است. مواد لازم حلوای رقایب: شکر: ۱ لیوان آب: ۱ و ۱/۲ لیوان گلاب: ۱/۳ لیوان زعفران آب کرده: ۵ قاشق غذاخوری پودر

1401-10-21
دست حلوا

دست حلوا

دست حلوا یکی از انواع حلواهای لاکچری شمال کشورمان است که اصالت آن متعلق به شهرهای گیلان می باشد مواد لازم دست حلوا آرد برنج: 800 گرم آرد قنادی :

1401-10-21
دوشاب برنج

دوشاب برنج

شیرینی دوشاب برنج که با نام دوشاب بج هم شناخته می شود، یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی شمال کشورمان می باشد طرز تهیه دوشاب برنج مواد لازم:

1401-10-21
کاکا شکم پر ماسوله

کاکا شکم پر ماسوله

ماسوله ای ها یه کلوچه خوشمزه محلی و معروف دارند که ما دستور تهیه اش رو از اصلی ترین مغازه فروش کاکای ماسوله براتون گرفتیم. ماسوله که نیاز به معرفی

1401-10-21
کلوچه فومن

کلوچه فومن

مواد لازم برای تهیه کلوچه فومن آرد ۳ لیوان خمیر مایع ۱ قاشق غذا خوری شکر ۱ قاشق غذا خوری کره ۵۰ گرم نمک کمی زرده تخم مرغ ۱ عدد

1401-10-14
کوکی گردویی لاهیجان

کوکی گردویی لاهیجان

اگر به شمال کشور سفر کرده باشید حتماً نام «کوکی لاهیجان» را هم شنیده‌اید. کوکی لاهیجان به خاطر طعم فوق‌العاده و بافت نرمی که دارد، حسابی محبوب است. کوکی لاهیجان

1401-10-09
شیرینی میان پر گیلانی

شیرینی میان پر گیلانی

مواد لازم برای تهیه شیرینی میان پر گیلانی تخم مرغ: ۱ عدد روغن جامد: ۱ قاشق غذاخوری شکر: ۳ قاشق غذاخوری زعفران: ۲ قاشق غذاخوری خمیر مایه: ۱ قاشق مرباخوری

1401-10-09
حلوا ضیابری گیلان

حلوا ضیابری گیلان

مواد لازم برای تهیه حلوا ضیابری آرد برنج: ۱ و ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار شکر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار آب: نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار آب لیمو ترش تازه: ۱/۴ قاشق

1401-10-09
شیرینی برنجی گیلان

شیرینی برنجی گیلان

مواد لازم برای تهیه شیرینی برنجی گیلان آرد برنج: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار روغن جامد: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار پودر شکر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار تخم مرغ: ۲ عدد پودر

1401-10-07
شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی

شیرینی‌های عید باید هم خشک باشند و هم ترجیحا کوچک و ریزه میزه تا هم به صرفه باشند و هم تا روزهای آخر تعطیلات دوام بیاورند. از قدیم هم رسم

1401-10-07
سوهان بادام سوخته گیلانی

سوهان بادام سوخته گیلانی

«بادام سوخته» شیرینی سنتی آستان اشرفیه در گیلان است. برای درست کردن بادام سوخته خانگی گیلانی باید بادام را میکس کنید یا با گوشت کوب خرد کنید. برای این شیرینی

1401-10-07
خرش حلوا

خرش حلوا

«خرش حلوا» یک نوع حلوای مخصوص در شهر رشت است که برای عید نوروز آماده می‌شود. در این شیرینی نوعی سبزی مخصوص که شباهت زیادی به پونه وحشی دارد، استفاده

1401-10-07
شیرینی اگردک

شیرینی اگردک

یکی دیگر از دسرهای خوشمزه سنتی استان گیلان می توان به شیرینی اگردک اشاره کرد، در تهیه این شیرینی آرد برنج محلی، هل، پودر گل زنجبیل و میخک، پودر قند

1401-09-27
فرنی فشکل

فرنی فشکل

 فرنی فشکل " از دسرهای مخصوص گیلان محسوب می شود که از شیره به دست آمده از برنج ساییده شده درست می شود. در تهیه و درست کردن این دسر شیره

1401-09-27
رشته خوشکار

رشته خوشکار

این دسر شیرین و محبوب گیلانی طرفداران بسیار زیادی در ماه مبارک رمضان دارد و به عنوان سوغاتی در فروشگاه های این استان به فروش میرسد. این شیرینی خوشمزه تا

1401-09-27

انواع خورشت محلی گیلان

شامی رشتی با نخود و لپه

شامی رشتی با نخود و لپه

گیلانی ها از قدیم تا امروز قبل از ماه رمضان مواد شامی پوک رشتی رو آماده میکنن، فریز میکنن و هر شب سر سفره هاشون ازش استفاده میکنند. طرز تهیه

1401-10-21
شامی رشتی با لپه

شامی رشتی با لپه

یکی از محبوب ترین کوکوهای رشتی که به شامی پوک معروفه و از ترکیب لپه پخته شده و گوشت ریش ریش شده تهیه میشه. این شامی بسیار لذیذ و خوشمزه

1401-10-21
واویشکا دل و جگر

واویشکا دل و جگر

واویشکای دل و جگر از غذای سنتی و بسیار پرطرفدار استان گیلان است که با دستورهای متنوعی درست می شود. مواد لازم برای ۴ نفر جگر گوسفندی : یک دوم

1401-10-06
کوکو مرغ

کوکو مرغ

کوکوی مرغ یکی از انواع کوکوهای پر طرفدار ایرانی است که می توانید از آن به عنوان یک شام یا ناهار فوری استفاده کنید. مواد لازم برای ۴ نفر سینه

1401-10-06

یک پاسخ ارائه کنید