هنر آشپزی در گیلان

تغذیه از اساسی‌ترین نیازهای انسان است و در سلامت جسمانی وی نقش عمده‌ای دارد. امروزه نسل جوان به دلایل متعدد، زمان کمتری برای تهیه و مصرف غذاهای سنتی دارند،

و اغلب به استفاده از غذاهای آماده و جدید(فست فود) روی می‌آورند؛ حال آن‌که این گروه از غذاها گاهی ارزش غذایی چندان بالایی هم ندارند. بر این اساس در کتاب حاضر مجموعه‌ای از غذاهای سنتی ایران نظیر: آبگوشت، تاس کباب، آش رشته، حلیم، بورانی، عدس‌پلو و میرزا قاسمی معرفی شده‌اند. همچنین نگارنده با اشاره به برخی غذاهای جدید(پیتزا، همبرگر، سالاد‌الویه، لازانیا)، به تفکیک عمده‌ترین مواد مغذی موجود در آنها را برمی‌شمارد. در ادامه به منظور ایجاد عادات صحیح غذایی، اطلاعاتی در مورد چگونگی افزایش ارزش غذایی و سالم‌سازی انواع غذاها و کاهش مضرات احتمالی آنها مثل: افزایش چربی و قند، پرفشاری خون، چاقی، و ایجاد بیماری‌های قلبی ـ عروقی به دست داده‌می‌شود. این مجلد از مجموعه کتاب‌های«شهروند مقتدر»، با تلاش سازمان نهضت سوادآموزی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای استفاده افراد نوسواد و یا باسواد منتشر شده‌است.

پدیدآورنده :

نویسنده: زری خاور(مرعشی)
ناشر : آشیانه کتاب
قطع : رقعی
قیمت : 8500
نوع جلد : سلفون
قطع : رقعی
تیراژ : 3000
تعداد صفحات : 292
تاریخ نشر : 1376/5/15

یک پاسخ ارائه کنید