بادمجان کباب
” بادمجان کباب ” به عنوان یک غذای کامل به حساب می آید و شما می توانید آن را در وعده ناهار با برنج و یا در وعده شام با نان میل کنید. در تهیه این غذا انتخاب بادمجان بسیار مهم است چرا که اگر بادمجان هایی انتخاب کنید که تخم زیادی دارند باعث می شود که غذای شما تلخ شود بنابراین حتماً دقت داشته باشید که بادمجان هایی را انتخاب کنید که کمترین میزان تخم را دارد. در تهیه بادمجان کباب از موادی مثل پیاز، گردو آسیاب شده، رب انار، روغن، رب آلو، نمک، زردچوبه و فلفل به کار می رود.
مواد لازم برای بادمجان کباب
- بادمجان قلمی:شش عدد
- پیاز:یک عدد
- گردو آسیاب شده:نصف پیمانه
- رب انار:یک قاشق سوپخوری
- رب آلو:دو قاشق سوپخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
- روغن مایع:به میزان لازم
طرز تهیه بادمجان کباب
بادمجان ها را پوست گرفته و یک برش روی آن ایجاد کنید. بعد مقداری نمک روی آنها بپاشید و یک ساعتی در صافی بگذارید تا آب آن کشیده شود و تلخی احتمالی آن هم گرفته شود.
پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید و با رب انار ،گردو ، و رب آلو مخلوط کنید. بعد به آنها ادویه ها را اضافه کنید.
بادمجانها را بشویید تا نمک اضافه آنها گرفته شود. بعد با دستمال خشک کنید.
از مواد آماده شده در داخل بادمجانها بریزید و شکم آن را پر کنید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس بادمجان ها را داخل قابلمه چیده و در آن را ببندید. حرارت را کم کنید تا بادمجانها به آرامی سرخ شوند.
و وقتی یک طرف آن سرخ شد ، طرف دیگر آن را سرخ کنید.
در کنار بادمجان ها میتوانید گوجه فرنگی هم سرخ کنید.
منبع: سایت نمناک