برنج بخشی جدا نشدنی از سفره های ما زندگی ماست. شناخت یک برنج خوشپخت، خوش طعم و اصل بخشی مهم، از خرید یک برنج خوب است. استان گیلان به دلیل داشتن خاک حاصلخیز و آب و هوای مرطوب و بارانی یکی از استان های فعال در زمینه کشت برنج مرغوب است. برنج های کشت شده در گیلان از تنوع بسیار زیادی برخوردار است.
بهترین برنج
برنج بعد از گندم، جزء با اهمیت ترین و پر مصرف ترین محصول مهم غذایی است. اما برنج گیلانی دارای عطر و طعم مطبوعی است. برنج های زیادی در بازار وجود دارند، اما برنج گیلان از مرغوبیت زیادی برخوردار است و قیمت آن نسبت به برنج های کشورهای دیگر بالاتر است. برنج گیلان از نظر کیفیت طعم و عطر به عنوان گرانترین برنج ایرانی رده بندی می شود. عواملی که در کیفیت برنج تاثیر دارند عبارتند از : منطقه ای که برنج در آن کشت شود. ارگانیک بودن برنج که در هنگام تولید برنج از مواد شیمایی استفاده نشود. بوجاری شدن برنج که در هنگام جدا کردن برنج شکسته و ریز انجام می شود.عوامل دیگری مانند عرضه و تقاضا و نیز تورم تاثیر گذار است اما مهمترین فاکتور قیمت برنج، کیفیت و برند آن است.
انواع بهترین برنج شمال
- برنج قهوه ای هاشمی
- برنج دودی هاشمی
- برنج دم سیاه آستانه
- برنج هاشمی آستانه اشرفیه
- برنج طارم فریدونکنار
- برنج صدری آستانه
- برنج طارم هاشمی
- برنج طارم استخوانی
- برنج طارم محلی
- برنج فجر
آشنایی با بهترین برنج های شمال
برنج نیم دانه و لاشه
رنج نیم دانه و لاشه برنج هایی هستند که از الک کردن برنج های سالم توسط دستگاه بوجار تهیه میشوند این برنج ها، همان برنج های شکسته ای هستند که
برنج علی کاظمی
برنج علی کاظمی یکی از خوشپخت ترین برنج های استان گیلان است. کمتر کسی است که تا کنون نام این برنج را در کنار برنج هاشمی نشنیده باشد. این برنج
برنج هاشمی
یوسف هاشمی ، کشاورزی که در گیلان سرسبز زندگی می کند، در سال 1364 متوجه چند خوشه برنج در شالیزارش شد . این خوشه ها، با دیگر خوشه های برنج