چغرتمه

خورش چغرتمه ” خوشمزه گیلانی کمی با کوکوی چغرتمه متفاوت است. با این تفاوت که در این غذا مواد زیادی از جمله پیاز، تخم مرغ، آبلیموی تازه، نمک، زردچوبه، آب مرغ، فلفل، پیاز، دارچین و سینه مرغ پخته شده به کار می رود.

با ترکیب این مواد شما یک خورش بسیار لذیذی به دست خواهید آورد. این خورش خوشمزه با برنج سرو میشود البته ناگفته نماند طعم این غذا تقریباً به شیرینی می زند.

مواد لازم برای خورشت چغرتمه

  • سینه مرغ پخته شده :یک دوم سینه
  • پیاز متوسط سرخ شده:یک عدد
  • تخم مرغ:دو عدد
  • رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده:یک قاشق چایخوری
  • آبلیموی تازه :یک قاشق چایخوری
  • آب مرغ:به میزان لازم
  • نمک، فلفل :به میزان لازم
  • زردچوبه و دارچین:به میزان لازم

طرز تهیه خورشت چغرتمه

مرغ پخته شده را ریش‌ریش و یا خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. بعد رب گوجه را به آن اضافه کنید و هنگامی که رب رنگ باز کرد، پیاز را اضافه کنید و با حرارت کم رب و پیاز را تفت دهید.
بعد آب مرغ را به همراه آبلیمو و ادویه ها به اندازه ای که روی مواد را بگیرد اضافه کنید و بگذارید تا مواد به مدت 5 دقیقه با هم پزند.
بعد زعفران را هم اضافه کنید و بعد از 5 تا 10 دقیقه جوشیدن و به روغن افتادن خورش، می توانید تخم مرغها را اضافه کنید.
اما قبلش باید تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه با چنگال هم بزنید تا یکدست شده باشند.
وقتی تخم مرغ ها را روی خورش ریختید کمی هم بزنید تا به همه جای غذا برسد.
درب ظرف را بگذارید تا تخم مرغ خودشان را بگیرند و بسته شوند.خورش چغرتمه آماده شده نباید خیلی آبکی باشد.
نکات
برای خرد کردن یا ریش‌ریش کردن گوشت مرغ دقت کنید که به صورت تکه های خیلی ریز ریش نشوند.

منبع: سایت نمناک

یک پاسخ ارائه کنید