آشپزی درسرزمین گیلان

آسمان ابری، موسم باران، برکتی گرانبها که هرگاه و بی گاه از آسمان نازل می گردد. بوی باران، سبزه زاران، خاک و آسمان صاف و آبی پس از آن، طراوت زمین و رویش سبزینه های طبیعت.

سرسبزی ناب گستره ی گیلان و شالیزارانی که رنگ حضور خداوند را به ما نشان می دهند. جنگل های انبوه و درختانی که قامت بلند و استوار شان نوید زندگی پویا و بی ریای سرزمین همیشه بارانی را گواه هستند.
کمی آن سوتر وقتی که می نگرم،دریایی ست که با امواج پرشکوهی می‌غرد و به ساحل سینه می ساید و در این عظمت شکوهمند ما را به نظاره و سکوت فرا می خواند. در وصف این خطه کلمات و جملات شاید به خوبی قادر نباشند که حس واقعی از این سرزمین را به ما انتقال دهند و اینکه بایستی درسفر، بهترین معناها را از گیلان تجربه نمود…

فهرست

پیش‌گفتار مؤلف
فصل اول: ویژگی‌های آشپزی گیلان
فصل دوم: ذائقه گیلک ها
فصل سوم: مواد اولیه درآشپزی گیلان
فصل چهارم: بازار های محلی گیلان
فصل پنجم: ماهی های دریای خزر
فصل ششم: چارکوتری دریایی در گیلان
فصل هفتم: رود بار سرزمین زیتون و خورشید
فصل هشتم: غذاها و خوراکی های سنتی استان گیلان
ترشی ها، چاشنی، مربا و خمس های سنتی گیلان
فصل نهم: از غذاهای خیابانی تا رستوران های سنتی گیلان
فصل دهم: فهرستی از مواد غذایی به کار رفته در آشپزی سنتی گیلان
محصولات بومی گیلان

یک پاسخ ارائه کنید