خرش حلوا

«خرش حلوا» یک نوع حلوای مخصوص در شهر رشت است که برای عید نوروز آماده می‌شود. در این شیرینی نوعی سبزی مخصوص که شباهت زیادی به پونه وحشی دارد، استفاده می‌شود که در زبان محلی به آن «خرش» می‌گویند. در ادامه می‌توانید با طریقه درست کردن این شیرینی محلی گیلان برای عید آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه خرش حلوای گیلانی

  • آرد برنج: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • آرد گندم: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • خرش یا پونه خرد شده: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شکر: ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • کره: ۵۰۰ گرم
  • آب: به مقدار لازم

طرز تهیه خرشه حلوا گیلانی

برای درست کردن این حلوای قالبی مخصوص گیلان باید آرد برنج و آرد گندم را ترکیب کنید و با مقداری کره در ماهیتابه تفت دهید. سپس سبزی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.

ترکیب آب و شکر را به آرد و سبزی تفت داده شده اضافه کنید. مواد را داخل سینی یا قالب با قطر حدود ۱/۵ سانتی متر بریزید و اجازه دهید کاملا سرد شود. سپس می‌توانید این حلوای شمالی خوشمزه را به صورت لوزی برش بزنید و در ظرف مناسب سرو کنید.

یک پاسخ ارائه کنید