شیرینی برنجی گیلان

مواد لازم برای تهیه شیرینی برنجی گیلان

  • آرد برنج: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • روغن جامد: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • پودر شکر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر هل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • گلاب: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • پودر خرفه: به مقدار لازم برای تزیین

طرز تهیه شیرینی برنجی شمالی با پیمانه

شیرینی برنجی از جمله شیرینی‌های محلی گیلان برای عید نوروز است. برای درست کردن شیرینی برنجی خانگی و خوشمزه گیلانی باید سفید و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سپس سفیده را با همزن بزنید تا سبک شود. ۲ قاشق پودر شکر به آن اضافه کنید و دوباره بزنید و بعد هل و باقیمانده شکر را اضافه کنید و دوباره مواد را مخلوط نمایید.

سپس زرده تخم مرغ و گلاب را اضافه کنید و آرد برنج الک شده را نیز با مواد ترکیب کنید. خمیر را برای ۱ شب در ظرف در بسته قرار دهید تا استراحت کند. روز بعد فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید.

به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و روی سینی قرار دهید و سطح آن را با دست پهن کنید و مقداری دانه خرفه روی شیرینی بریزید. اجازه دهید شیرینی‌های برنجی برای ۱۰ دقیقه در فر بمانند تا بپزند. شیرینی برنجی گیلانی را با کره و همچنین بدون فر یا در توستر هم می‌توانید درست کنید.

منبع: مجله کوروش

یک پاسخ ارائه کنید