ترشه واش

خورش ترش واش از دیگر غذاهای محلی گیلان می باشد که نام آن برگرفته است از گیاهی به نام شبدر ترشک یا همان ترشه واش می باشد. غذای خوشمزه ی “ ترشه واش ” طعم ترش مزه ای دارد و از ترکیب گیاه ترشه واش، سبزیجات، مرغ، بادمجان، رب آلوچه انار طبخ می شود.

مواد لازم برای خورش ترشه واش گیلان

  • بادمجان:5 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی:5 عدد
  • گوشت مرغ بدون استخوان:450 گرم
  • پیاز:1 عدد بزرگ
  • رب آلوچه:3 تا 4 قاشق غذا خوری
  • رب انار:2 قاشق
  • نمک، فلفل و زردچوبه و روغن:به میزان لازم،
  • سبزی مخصوص (شامل، گشنیز، چوچاق، ترشک، سیر، نعنا و ترشه واش محلی):1 کیلو

طرز تهیه خورش ترشه واش گیلان

ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و برای 2 تا 3 ساعت در آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی احتمالی آن گرفته شود و هم روغن کمتری در هنگام سرخ شدن استفاده کند.

 سبزی ها را هم تمیز کنید و پس از شستن در آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس آن را خرد کنید.

بادمجان ها را سرخ کنید. مرغ را هم در مقداری روغن تفت دهید و بعد سبزی های خرد شده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید و تفت دهید تا خوب سرخ شوند.

بعد از اینکه سبزی ها سرخ شوند ، مرغ را به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و هم بزنید.

بعد از کمی هم زدم بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کنید و 2 لیوان آب هم داخل آن بریزید و وقتی مرغ نیمه پز شد ، رب انار و رب آلوچه را به غذا اضافه کنید.

حرارت را کم کنید تا خورشت کاملا جا بیفتد.

گوجه ها را هم برش بزنید و در روغن سرخ کنید و در انتهای پخت خورش به آن اضافه کنید. مدام خورشت را  هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.

خورش آماده شده را با برنج سفید میل کنید.

یک پاسخ ارائه کنید