ترشه شامی گیلانی
از محبوب ترین غذاهای نونی گیلان می توان به ” ترشه شامی ” اشاره کرد این غذای خوشمزه طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و دلیل محبوبیت آن به خاطر آماده شدن سریع آن است. در تهیه این غذای لذیذ موادی همچون تخم مرغ، گوشت چرخ شده بدون چربی، گشنیز خرد شده، آب نارنج، آرد، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به کار برده می شود.
مواد لازم ترش شامی
- گوشت بدون چربی چرخ شده :250 گرم
- تخم مرغ :4 عدد
- پیاز رنده شده :1 عدد
- گشنیز خرد شده :1 پیمانه
- آرد :4 قاشق غذا خوری
- آب نارنج :نصف یا یک لیوان
- نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین :به اندازه کافی
طرز تهیه ترش شامی
گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ ها ، پیاز رنده شده ، گشنیز ، آرد و به اندازه کافی ادویه جات لازم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
سپس تابه ای را روی حرارت کم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا روغن داغ شود و بعد از مایه آماده شده به اندازه یک قاشق برداشته و در روغن داغ شده بریزید.
بعد از اینکه شامی ها سرخ شدند ، آنها را برای چند ثانیه در آب نارنج بیندازید و در بیاورید.سپس در ظرف مورد نظرتان بچینید .