ترشی پیاز

طرز تهیه ترشی پیاز

پیاز پوست کنده : یک کیلو

نعناع خشک یا تر : 5قاشق غذاخوری

سیر : 250 گرم

ابتدا نعناع تر را به دقت پاک کرده و بشویید. پس از خشک شدن همراه با سیر پوست کنده چرخ می کنیم. سپس شیشه مناسبی را انتخاب کنید. یک ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن بریزید. همین کار را تکرار کنید تا شیشه پر شود. سپس روی مواد سرکه بریزید به طوریکه روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.

 

منبع: سایت رستوران گردشگری ریژان

یک پاسخ ارائه کنید