ترشی پیاز
طرز تهیه ترشی پیاز
پیاز پوست کنده : یک کیلو
نعناع خشک یا تر : 5قاشق غذاخوری
سیر : 250 گرم
ابتدا نعناع تر را به دقت پاک کرده و بشویید. پس از خشک شدن همراه با سیر پوست کنده چرخ می کنیم. سپس شیشه مناسبی را انتخاب کنید. یک ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن بریزید. همین کار را تکرار کنید تا شیشه پر شود. سپس روی مواد سرکه بریزید به طوریکه روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.
منبع: سایت رستوران گردشگری ریژان