شامی رشتی با نخود و لپه
گیلانی ها از قدیم تا امروز قبل از ماه رمضان مواد شامی پوک رشتی رو آماده میکنن، فریز میکنن و هر شب سر سفره هاشون ازش استفاده میکنند. طرز تهیه
شامی رشتی با لپه
یکی از محبوب ترین کوکوهای رشتی که به شامی پوک معروفه و از ترکیب لپه پخته شده و گوشت ریش ریش شده تهیه میشه. این شامی بسیار لذیذ و خوشمزه
واویشکا دل و جگر
واویشکای دل و جگر از غذای سنتی و بسیار پرطرفدار استان گیلان است که با دستورهای متنوعی درست می شود. مواد لازم برای ۴ نفر جگر گوسفندی : یک دوم
گمج کباب گیلانی
گمج کباب را میتوان یکی از پرطرفدارترین غذاهای استان گیلان دانست. گمج کباب در ظروف سفالی به نام گمج طبخ میشود، به همین علت به این غذا گمج میگویند. این
میرزا قاسمی
به جرات می توان گفت که غذای میرزا قاسمی یکی از پرطرفدارترین غذاهای گیلان به شمار می رود غذایی که در زمان ناصرالدین شاه قاجار توسط محمد قاسم خان ابداع
سیراویج یا سیرابیج
ویج یا بیج یک کلمه ترکیبی در غذاهای مختلف گیلانی می باشد که به معنای سرخ شده است. این غذای ساده گیلانی خیلی سریع آماده می شود و بسیار پرخاصیت
شیرین قاتق
یکی دیگر از غذاهای خوشمزه سنتی گیلان شیرین قورمه یا همان شیرین قاتق میباشد که در اکثر مراسم های محرم پخته می شود. زمان آماده شدن این غذا کوتاه است.
خورش فسنجان
" خورش فسنجان " گیلان از آن دسته غذاهایی است که در بین مردم شهرهای مختلف ایران طرفداران بسیار زیادی دارد و به خاطر طعم بی نظیری که دارد مهمان
ماهی فیبیج
یکی از غذاهایی که برای سلامتی بدن بسیار مفید است ماهی " شکم پر " می باشد. در تهیه این غذا از نمک، گلپر و فلفل برای طعم دار کردن
بادمجان کباب
" بادمجان کباب " به عنوان یک غذای کامل به حساب می آید و شما می توانید آن را در وعده ناهار با برنج و یا در وعده شام با نان میل
ترشه شامی گیلانی
از محبوب ترین غذاهای نونی گیلان می توان به " ترشه شامی " اشاره کرد این غذای خوشمزه طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و دلیل محبوبیت آن به خاطر آماده شدن
ورقه گیلکی
نوعی کوکوی بادمجان گیلکی به نام " ورقه گیلکی " که همراه با کته میل می شود از محبوب ترین غذاهای سنتی گیلان به شمار می رود. مواد اولیه ای
باقالی قاتوق
از آنجایی که " باقالی قاتوق " یکی از معروفترین غذاهای گیلان محسوب می شود پس به طور حتم اسمش به گوشتان خورده است. اگر در سفر خود این غذا
انواع شیرینی گیلانی
حلوای رقایب
رقایب حلوا یکی از حلواهای شهر رشت در استان گیلان است. مواد لازم حلوای رقایب: شکر: ۱ لیوان آب: ۱ و ۱/۲ لیوان گلاب: ۱/۳ لیوان زعفران آب کرده: ۵ قاشق غذاخوری پودر
دوشاب برنج
شیرینی دوشاب برنج که با نام دوشاب بج هم شناخته می شود، یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی شمال کشورمان می باشد طرز تهیه دوشاب برنج مواد لازم: