خورشت

شامی رشتی با نخود و لپه

شامی رشتی با نخود و لپه

گیلانی ها از قدیم تا امروز قبل از ماه رمضان مواد شامی پوک رشتی رو آماده میکنن، فریز میکنن و هر شب سر سفره هاشون ازش استفاده میکنند. طرز تهیه

1401-10-21
شامی رشتی با لپه

شامی رشتی با لپه

یکی از محبوب ترین کوکوهای رشتی که به شامی پوک معروفه و از ترکیب لپه پخته شده و گوشت ریش ریش شده تهیه میشه. این شامی بسیار لذیذ و خوشمزه

1401-10-21
واویشکا دل و جگر

واویشکا دل و جگر

واویشکای دل و جگر از غذای سنتی و بسیار پرطرفدار استان گیلان است که با دستورهای متنوعی درست می شود. مواد لازم برای ۴ نفر جگر گوسفندی : یک دوم

1401-10-06
کوکو مرغ

کوکو مرغ

کوکوی مرغ یکی از انواع کوکوهای پر طرفدار ایرانی است که می توانید از آن به عنوان یک شام یا ناهار فوری استفاده کنید. مواد لازم برای ۴ نفر سینه

1401-10-06
مرغ ترش

مرغ ترش

مرغ ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گیلانی است که با روش ها و مواد متنوعی طبخ می شود. این غذای خوشمزه در شهرهای مختلف کشور با مواد

1401-10-06
واویشکا

واویشکا

«واویشکا» غذایی با ریشه روسی است که بعد از جنگ جهانی دوم به آشپزخانه گیلانی راه پیدا کرد. برای درست کردن واویشکا می‌توانید هم از گوشت قرمز استفاده کنید و

1401-10-06
گمج کباب گیلانی

گمج کباب گیلانی

گمج کباب را می‌توان یکی از پرطرفدارترین غذاهای استان گیلان دانست. گمج کباب در ظروف سفالی به نام گمج طبخ می‌شود، به همین علت به این غذا گمج می‌گویند. این

1401-10-06
اشپل لقمه

اشپل لقمه

یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی گیلان که مورد توجه بسیاری از مردم ایران میباشد اشپل لقمه نام دارد. معمولاً در مراسم ها از این غذا تهیه می کنند چرا

1401-09-17
میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

به جرات می توان گفت که غذای میرزا قاسمی یکی از پرطرفدارترین غذاهای گیلان به شمار می رود غذایی که در زمان ناصرالدین شاه قاجار توسط محمد قاسم خان ابداع

1401-09-17
سیراویج یا سیرابیج

سیراویج یا سیرابیج

ویج یا بیج یک کلمه ترکیبی در غذاهای مختلف گیلانی می باشد که به معنای سرخ شده است. این غذای ساده گیلانی خیلی سریع آماده می شود و بسیار پرخاصیت

1401-09-16
سیر قلیه

سیر قلیه

" سیر قلیه " این غذای گیلانی که دستور پخت آن با نکات ویژه اش در آشپزخانه نمناک آموزش داده شده است با طعمی شناخته شده از گوشت اردک یا

1401-09-16
آلو مسما

آلو مسما

خورش آلو مسما از آن دسته غذاهای سنتی می باشد که با مرغ، زعفران، روغن، زردچوبه درست می شود. چنانچه در این غذا از آلو قیسی استفاده کردید رنگ بسیار

1401-09-16
کویی تره

کویی تره

یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی استان گیلان " کویی تره " نام دارد که با ترکیب رب انار با گردوی ساییده و پخته شده و گوجه فرنگی شبیه به یک معجون

1401-09-16
شیرین قاتق

شیرین قاتق

یکی دیگر از غذاهای خوشمزه سنتی گیلان شیرین قورمه یا همان شیرین قاتق میباشد که در اکثر مراسم های محرم پخته می شود. زمان آماده شدن این غذا کوتاه است.

1401-09-14
خورش فسنجان

خورش فسنجان

" خورش فسنجان " گیلان از آن دسته غذاهایی است که در بین مردم شهرهای مختلف ایران طرفداران بسیار زیادی دارد و به خاطر طعم بی نظیری که دارد مهمان

1401-09-14
چغرتمه

چغرتمه

" خورش چغرتمه " خوشمزه گیلانی کمی با کوکوی چغرتمه متفاوت است. با این تفاوت که در این غذا مواد زیادی از جمله پیاز، تخم مرغ، آبلیموی تازه، نمک، زردچوبه،

1401-09-14
شش انداز

شش انداز

یکی دیگر از غذاهای بدون گوشت که بسیار مقوی و خوشمزه است " شش انداز " نام دارد غذایی که در گیلان طرفداران بسیار زیادی دارد و البته گردشگران نیز

1401-09-14
غوره مسما

غوره مسما

غوره مسما غذای خوش طعم محلی و سنتی گیلان از آن دسته غذاهایی می باشد که در آن هم مرغ به هم گوشت به کار برده می شود. این خورشت

1401-09-14
ترشه واش

ترشه واش

خورش ترش واش از دیگر غذاهای محلی گیلان می باشد که نام آن برگرفته است از گیاهی به نام شبدر ترشک یا همان ترشه واش می باشد. غذای خوشمزه ی

1401-09-14
ماهی فیبیج

ماهی فیبیج

یکی از غذاهایی که برای سلامتی بدن بسیار مفید است ماهی " شکم پر " می باشد. در تهیه این غذا از نمک، گلپر و فلفل برای طعم دار کردن

1401-09-14
بادمجان کباب

بادمجان کباب

" بادمجان کباب " به عنوان یک غذای کامل به حساب می آید و شما می توانید آن را در وعده ناهار با برنج و یا در وعده شام با نان میل

1401-09-11
ترشه شامی گیلانی

ترشه شامی گیلانی

از محبوب ترین غذاهای نونی گیلان می توان به " ترشه شامی " اشاره کرد این غذای خوشمزه طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و دلیل محبوبیت آن به خاطر آماده شدن

1401-09-11
ورقه گیلکی

ورقه گیلکی

نوعی کوکوی بادمجان گیلکی به نام " ورقه گیلکی " که همراه با کته میل می شود از محبوب ترین غذاهای سنتی گیلان به شمار می رود. مواد اولیه ای

1401-09-11
باقالی قاتوق

باقالی قاتوق

از آنجایی که " باقالی قاتوق " یکی از معروفترین غذاهای گیلان محسوب می شود پس به طور حتم اسمش به گوشتان خورده است. اگر در سفر خود این غذا

1401-09-11

انواع شیرینی گیلانی

ترک حلوا

ترک حلوا

طرز تهیه ترک حلوا گیلان (حلوای محلی گیلان) ترک حلوا یا ترک ماه رمضان یکی از شیرینی‌های محلی در استان گیلان است. مواد لازم ترک حلوا گیلان: آب: ۴ پیمانه آرد نان: ۱ پیمانه پودر

1401-10-21
حلوای رقایب

حلوای رقایب

رقایب حلوا یکی از حلواهای شهر رشت در استان گیلان است. مواد لازم حلوای رقایب: شکر: ۱ لیوان آب: ۱ و ۱/۲ لیوان گلاب: ۱/۳ لیوان زعفران آب کرده: ۵ قاشق غذاخوری پودر

1401-10-21
دست حلوا

دست حلوا

دست حلوا یکی از انواع حلواهای لاکچری شمال کشورمان است که اصالت آن متعلق به شهرهای گیلان می باشد مواد لازم دست حلوا آرد برنج: 800 گرم آرد قنادی :

1401-10-21
دوشاب برنج

دوشاب برنج

شیرینی دوشاب برنج که با نام دوشاب بج هم شناخته می شود، یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی شمال کشورمان می باشد طرز تهیه دوشاب برنج مواد لازم:

1401-10-21

یک پاسخ ارائه کنید